Effeiblock S.R.L.

Compania

Firma Effeiblock SRL produce si comercializeaza elemente prefabricate usoare din beton vibropresat.

Misiunea noastra este aceea de a oferi clientilor nostrii produse de calitate si rezistenta in conformitate cu standardele din domeniu. Avem doua linii semiautomatizate pentru a turna elemente vibropresate din beton si o echipa cu experienta in productie. Managementul companiei are ca scop o crestere a valorii companiei prin cresterea productivitatii si a prezentei pe piata a produselor noastre.

  • Produse de calitate
  • Service clienti
  • Livrare si descarcare

Produsele noastre

Expozitie Effeiblock

Effeiblock produce pavaj, borduri, boltari, planseu modular, elemente din beton pentru drumuri

Avem o gama larga de produse si avem ca obiectiv largirea acesteia cat mai mult, pentru a satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor nostrii, pastrand in acelasi timp calitatea si rezistenta.

Sustinem ca

"Orasul Timisoara este in continua expansiune. Se construieste mult, se construieste frumos si arhitectura orasului de pe Bega se imbunatateste constant. Produsele noastre vin sa completeze aceasta cerinta de frumos, de rezistent si de fiabil."

Director economic Effeiblock

"Avem productie aici, in Timisoara. Pentru zona de vest, ne dorim sa devenim principalul furnizor pe gama aceasta de produse. Avem in stoc o gama variata de repere si dorim sa extindem permanent aceasta gama. Oferim discount-uri avantajoase colaboratorilor nostrii fideli si cautam distribuitori in judetele Arad, Caras-Severin si Timis.

Director Comercial Effeiblock